css3menu.com

 KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH OP ZONDAG 30 OKTOBER 2022 TE BEUSICHEM


Al heel wat jaartjes organiseert onze rasvereniging deze kampioenschapsclubmatch (de naam zegt het al: met CAC) in Sportcentrum Beusichem, Rijsbosch 3, 4112 MB te Beusichem.
Een mooie locatie met voldoende ruimte zodat ook onze reuzen voldoende plek hebben!
Aanvang keuringen 10.00 uur, de zaal is open vanaf 08.30 uur.
Wij zijn inmiddels al hard aan het werk om een goed gevulde prijzentafel neer te kunnen zetten en hebben uiteraard weer een leuk aandenken voor elke exposant.
De uitgenodigde keurmeester (conform het besluit van de ALV) is mevrouw Mirjam Winkens uit Nederland.
De beste korthaar en de beste langhaar van de dag kunnen de titel Clubwinnaar 2022 verdienen, mits de kwalificatie 1 uitmuntend behaald wordt.

De “clubwinkel” is uiteraard aanwezig en zal zeker weer nieuwe spulletjes meebrengen. Zoals elk jaar organiseren wij ook een tombola met veel mooie prijzen!

Alvorens over te gaan tot het administratieve deel nog een aantal standaard opmerkingen, mocht er iets niet duidelijk zijn voel dan geen enkele belemmering om even Myriam, Thea of Diane te bellen: 043-3643867 of 030-6081886 of 0049-5944 9965 474. De dames staan u graag te woord en zullen u, waar mogelijk, zeker helpen!

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor dit evenement!
Inschrijvingen zijn gesloten!!!


Het inschrijfgeld dient, gelijktijdig met de inschrijving, gestort te worden op rekeningnummer: NL15 INGB 0000 9197 95/BIC INGBNL2A t.n.v. Hollandsche Sint Bernard Club te Nieuwegein, dit o.v.v. KCM 2022!
Mocht u een Sint Bernard uit het buitenland geïmporteerd hebben, en zelf woonachtig zijn in Nederland denk dan aan het volgende: de buitenlandse stamboom van uw hond dient eerst te worden opgenomen in het Nederlands Honden Stamboek alvorens u kunt deelnemen aan deze activiteit.
Denkt u ook aan het comfort van uw viervoeter(s)? Een deken, waterbak enz. meenemen is zeker geen overbodige luxe. Stoeltjes voor uzelf zijn ook heel handig. En denk aan een speldje om uw startnummer op uw kleding te bevestigen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 27,50 voor de eerste hond, vanaf de tweede hond (van dezelfde eigenaar) € 22,50. Goedkoper is het voor de kleine “sterretjes” (jongste puppy’s en puppy’s) hiervoor geldt het inschrijfgeld van € 17,50. (Eén aandenken per exposant).

Uiteraard zien wij ook heel graag een mooi aantal veteranen opdraven die dag!
Als uw “oudje” nog in een goede conditie verkeerd, laat hem/haar dan ook eens zien!
Inschrijvingen voor de koppel- en fokkerijklas zijn geheel gratis.

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN !!!
En……heel belangrijk: als u inschrijft gaat u akkoord met publicatie van uw naam en woonplaats in de catalogus van deze KCM en met publicatie van eventueel te maken foto’s tijdens deze KCM!


Tot slot, wat is een catalogus (A4-formaat zwart-wit) zonder de vele advertenties en vele positieve succeswensen van liefhebbers en fokkers onderling over de keuringen van de clubmatch.
U kunt natuurlijk ook een foto van uw trouwe viervoeter plaatsen met de nodige tekst. Het maakt niet uit hoe vrolijk u de advertentie maakt, de prijs is nog vrolijker!
Voor slechts € 15,00 per pagina mag uw creatieve geest zijn slag slaan. Een halve pagina is natuurlijk ook van harte welkom voor slechts € 10,00.
Mocht uw creativiteit u in de steek laten, neem dan even contact met ons op dan maken wij voor u een hele mooie advertentie! U kunt hiervoor contact opnemen met Myriam Nelissen 043-3643867.
Een beker schenken zou het organiserende team en de winnaar van de betreffende beker ook zeer op prijs stellen.

Namens het bestuur,

Myriam Nelissen-Franssen (secretaris)

naar top